MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
8 z 13
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Wlej na patelnię wodę, resztę sosu teriyaki, dodaj sól,...
fot. Katarzyna Puczyńska

Błyskawiczny kurczak teriyaki z fasolką szparagową. Wypróbuj przepis na szybki obiad na lato z nutą orientu. Poczuj wyjątkowy smak umami

Kurczak teriyaki z fasolką szparagową. Krok 6

Wlej na patelnię wodę, resztę sosu teriyaki, dodaj sól, chili i wymieszaj. Przykryj patelnię i duś około 10 minut. Jeśli po tym czasie danie wyda ci się za bardzo płynne, to dodaj 1 łyżeczkę mąki ziemniaczanej lub kukurydzianej, wymieszaj i pogotuj jeszcze 2 minuty.

Zobacz również

Przegląd prasy z Czerska w czerwcu

NOWE
Przegląd prasy z Czerska w czerwcu

Przegląd czerwca w Nowym Dworze Gdańskim

NOWE
Przegląd czerwca w Nowym Dworze Gdańskim

Polecamy

Życiowe rewolucje, przypływ gotówki i gorące uczucie. To czeka cię w lipcu

TYLKO U NAS
Życiowe rewolucje, przypływ gotówki i gorące uczucie. To czeka cię w lipcu

Mateusz Mijal w piosence z Norbim. Śpiewają o "Tamtym lecie" [WIDEO]

Mateusz Mijal w piosence z Norbim. Śpiewają o "Tamtym lecie" [WIDEO]

Tragedia podczas kąpieli w Dunajcu. Młody mężczyzna został porwany przez rzekę

Tragedia podczas kąpieli w Dunajcu. Młody mężczyzna został porwany przez rzekę