MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 18
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Wymieszaj, aż całość będzie płynna. Odstaw zaczyn w ciepłe...
fot. Katarzyna Puczyńska

Tradycyjne jagodzianki zrobisz bez problemu. Są pyszne i rozpływają się w ustach. Zdradzamy prosty przepis na pyszne i pulchne jagodzianki

Jagodzianki. Krok 3

Wymieszaj, aż całość będzie płynna. Odstaw zaczyn w ciepłe miejsce na ok. 10 minut. Musi ruszyć tzn. nieco podrosnąć.

Zobacz również

Popularna aktorka nad Jeziorem Tarnobrzeskim odwiedziła Pipę [ZDJĘCIA]

Popularna aktorka nad Jeziorem Tarnobrzeskim odwiedziła Pipę [ZDJĘCIA]

Szwajcaria - Włochy LIVE! Szymon Marciniak w centrum walki o ćwierćfinał!

Szwajcaria - Włochy LIVE! Szymon Marciniak w centrum walki o ćwierćfinał!

Polecamy

Ospa w natarciu. WHO: nowy szczep jest „niezwykle niepokojący”

Ospa w natarciu. WHO: nowy szczep jest „niezwykle niepokojący”

Opozycja nie miała zastrzeżeń. Jednogłośne absolutorium dla prezydenta Krosna

Opozycja nie miała zastrzeżeń. Jednogłośne absolutorium dla prezydenta Krosna

Ważny składnik dla diabetyków. Może pomóc regulować cukrzycę

NOWE FAKTY
Ważny składnik dla diabetyków. Może pomóc regulować cukrzycę